FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Orman Haftası kapsamında, Fidan dikme etkinliği düzenledik.

Okul yönetimimizin organize ettiği etkinliğe Sayın Kaymakamımız İlker EKER, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Harun ÇETİN, Orman İşletme Müdürümüz Nurullah KARAGÖL, Şube Müdürümüz Ali Enver İNANÇ, Jandarma Karakol Komutanı Tevfik GÖKKAYA, Gülpınar Muhtarı Erhan CANTÜRK ve Babakale Muhtarı Bekir VARGÜN teşrif ettiler.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde başta Erhan CANTÜRk olmak üzere; Tevfik YILDIRIM'a, Hamdi ÇALIŞKAN'a, Gülpınar - Babakale Seyahat Şoförlerine, Ayvacık İşçi Koop. Servis Şoförlerine, Nazım AKGÖN'e, Sezgin YILMAZ'a, Cumhur ÖNGÜN'e, Okul Aile Birliği Başkanı Fuat ERKAN'a ve Ayşen VARDAR'a teşekkür ederiz.

04-04-202304-04-202304-04-202304-04-2023